Hozzávalók (20 db kaszinótojáshoz):
- 10 tojás
- 1 evőkanál mustár
- 4 dkg margarin
- 2 evőkanál majonéz
- 1,5 dl tejföl
- 1 teáskanál petrezselyem (szeletelt)
- Só
- Bors
- Pirosarany (díszítéshez)
Elkészítés:
Főzzük meg, majd pucoljuk meg a tojásokat. Hosszában vágjuk félbe őket, majd egy kiskanállal kaparjuk ki a sárgájukat. Tegyük egy tálkába a tojássárgákat, törjük össze villával, majd adjuk hozzá a mustárt, a margarint, a majonézt, a tejfölt és a petrezselymet. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd dolgozzuk jól össze a masszát. Amikor sikerült homogén masszát kikeverni, kanalazzuk vissza a masszát a tojásfehérjékbe. Tálaláskor díszítsük egy kis petrezselyemmel és egy pötty pirosarannyal.Kellemes időtöltést, jó étvágyat kívánok! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése