Hozzávalók:
- 500 g csirkemellfilé
- 2 tojás
- Mandulaliszt (kb. 50 g)
- Só
- Bors
- Szezámmag (kb. 2 evőkanál)
- Olaj
Elkészítés:
A megtisztított csirkemellet vágjuk kétujjnyi vastag, hosszú csíkokra. Klopfoljuk ki kissé a hússzeleteket, majd ízesítsük őket sóval, borssal ízlés szerint. Közben készítsük elő a panír alapanyagait: öntsük ki egy tányérba a mandulalisztet, valamint verjük fel a tojásokat, sózzuk meg, és adjuk hozzá a szezámmagot. A húsokat először forgassuk bele a mandulalisztbe, majd a szezámmagos tojásba. Végül bő, forró olajban süssük a húsok mindkét oldalát aranybarnára.Kellemes időtöltést, jó étvágyat kívánok! :)
ezzel csak az a gond, hogy iszonyú zsíros a bunda... :( és mivel nincs liszt a hús felületén, így nem issza fel a kifolyó hús nedvét sem, nekem nem jött be.
VálaszTörlésKedves Iris! Sajnálom, hogy nem nyerte el a tetszésed. A recept írja a mandulalisztet is :) Így nekem nem lett zsírosabb a bunda, mint egy hagyományos rántott szelet :)
VálaszTörlésKedves Iris! Sajnálom, hogy nem nyerte el a tetszésed. A recept írja a mandulalisztet is :) Így nekem nem lett zsírosabb a bunda, mint egy hagyományos rántott szelet :)
VálaszTörlésKedves Iris! Sajnálom, hogy nem nyerte el a tetszésed. A recept írja a mandulalisztet is :) Így nekem nem lett zsírosabb a bunda, mint egy hagyományos rántott szelet :)
VálaszTörlés