Hozzávalók:
- 1 közepes jégcsapretek
- 1 közepes sárgarépa
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál olívaolaj
- 1 teáskanál ecet
- 1 evőkanál citromlé
- 1-2 evőkanál eritritol
- 1 evőkanál morzsolt petrezselyem
- Só
- Bors
Elkészítés:
Hámozzuk meg a jégcsapretket és a sárgarépát, majd nagylyukú sajtreszelőn reszeljük le őket. Egy tálkában keverjük össze az olívaolajat, az ecetet, a citromlevet, a finomra aprított fokhagymát és az eritritolt, majd öntsük a zöldségekhez. Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, majd szórjuk meg petrezselyemmel. Hűtőben hagyjuk állni min. 15 percig, hogy összeérjenek az ízek.
Kellemes időtöltést, jó étvágyat kívánok! :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése