Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemellfilé
- Egy kis tubus pirosarany (ízlés szerint csemege vagy csípős)
- 5-6 nagyobb gerezd fokhagyma
- 20 dkg reszelt trappista és füstölt sajt vegyesen
Elkészítés:
Vágjuk vékony szeletekre a megtisztított csirkemellet, majd kissé klopfoljuk ki őket. Kenjük meg a hússzeletek mindkét oldalát bőven pirosarannyal (más fűszerre nincs is szükség). Kivajazott tepsiben helyezzük el szorosan egymás mellett a csirkemell szeleteket, szórjuk meg az egészet finomra aprított fokhagymával, végül reszelt sajttal. 180 fokra előmelegített sütőben, légkeveréses módban, alufóliával letakarva kb. 30 percig, majd a fóliát levéve további 20-30 percig süssük, amíg a sajt aranybarnára pirul a tetején.Kellemes időtöltést, jó étvágyat kívánok! :)
Ihlette: http://www.mindmegette.hu/pirosaranyos-csirkecomb.recept
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése